Hemma hos Pär

När Pär och hans familj växte ur lägenheten inne i stan, ville de förverkliga sin dröm om ett liv på landet. De ville hitta en egen oas där de kunde odla, snickra, skapa och umgås. Letandet tog fart och efter en tid, och ett par visningar som inte kändes helt rätt i magen, fann de en gård med stor potential. Budgivningen gick som de hade hoppats och drömmen kom ett steg närmre. Strax där på gick flyttlasset till familjens nya hem. 

Med ett stort bostadshus, ladugård, garage och rejäl tilltagen trädgård, blev gården snabbt en fristad för familjen. De kände sig som hemma från dag ett och började direkt att skissa och planera för de renoveringar som de ville göra på de befintliga byggnaderna, samt vilka andra projekt de skulle vilja komma igång med. På listan stod bland annat altanbygge med tillhörande pergola, fasadbyte på dubbelgaraget och en trapp till ladugårdens loft. Stora projekt som kräver rätt verktyg och utrustning, som familjen valde att handla in från Homeworx.

Varför batterimaskiner från Homeworx?

- När vi flyttade hit i somras och skulle påbörja våra projekt, fick vi börja med att handla in alla verktyg och all utrustning som vi kunde tänkas behöva. I lägenheten vi bodde i tidigare hade vi bara någon enstaka hammare och skruvmejsel, men nu när vi blev med gård krävdes fler och kraftigare verktyg. 
Det första jag tänkte på var att vi såklart behövde en skruvdragare och när jag började söka runt på nätet upptäckte jag Homeworx batterimaskiner. Både jag och min fru hade tidigare hört gott om Homeworx och när vi även fick en positiv bild av deras maskiner, föll valet på dem.
Efter att ett par dagar senare fått hem skruvdragaren och dessutom fått inviga den till bygget av vår pergola, kände både jag och min fru att vi var nöjda med produkten. Eftersom fler projekt stod på schemat under sensommaren, samt att alla batterimaskiner från Homeworx har samma batteri och laddare, var steget inte stort till att beställa hem ytterligare några verktyg.

Varför batterimaskiner från Homeworx?

Hur har produkterna underlättat för er och arbetet på gården?

- Batterimaskinerna har absolut varit bidragande till att vi har lyckats med våra projekt. Innan vi flyttade hit hade vi ingen större erfarenhet av denna typen av arbete, men tack vare att maskinerna är enkla att använda har vi vågat testa oss fram. De är även batteridrivna och har där med ingen sladd som orsakar trassel eller är i vägen vid arbetet. Nu går det snabbt för oss att kapa, borra, skruva och slipa. Nu räds ingen av oss att hämta ett verktyg i boden och fixa till den lösa plankan eller bygga något tillsammans med barnen. 

Hur har produkterna underlättat för er och arbetet på gården?

Vill du se fler batterimaskiner?

Homeworx verktyg passar för alla. De är kraftfulla, pålitliga och enkla att använda. Tack vare det gemensamma batteriet och laddaren, är det enkelt att utöka med ytterligare verktyg när behoven växer. 
 

Upptäck
Vill du se fler batterimaskiner?