Om Homeworx

Homeworx är ett varumärke med fokus på förvaringslösningar, garageinredning och verktyg för hemmafixare och företag. Vårt mål är att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas med ditt projekt eller utföra ditt intresse. Välkommen till vår värld av ordning och redskap!

Vi vet att vardagen är lite stökig ibland. Höga ambitioner, många projekt och ont om tid. Vi vet också att det går att göra stor skillnad med bra och praktisk förvaring. Homeworx har anpassningsbara förvaringslösningar som gör det lätt för dig att hålla ordning i garaget, förrådet, den mindre verkstaden, maskinhallen eller varför inte tvättstugan. Hos Homeworx hittar du produkter som är unika, flexibla och framför allt hållbara.

När vi tog fram produkterna för Homeworx hade vi hemmafixaren, husägaren och företagaren i åtanke. Vi ville göra de där lite tråkiga och stökiga ytorna mer praktiska och tilltalande igen, och effektivisera arbetet eller projektet med rätt förvaringslösning. Vi ville helt enkelt erbjuda produkter som skulle ge dig de bästa förutsättningarna för att utföra ditt intresse, arbete eller projekt på absolut bästa sätt.

Med förvaringslösningar som utgångspunkt växte vårt sortiment av väggsystem, garageinredningar, verktygsvagnar och verktyg fram.

Användbara och praktiska produkter som passar in i garaget såväl som i hemmet, förrådet, hallen, kontoret och verkstaden. 

Upptäck vårt sortiment

Har du frågor om oss, vårt sortiment, beställningar eller leveranser är du alltid välkommen att kontakta oss eller våra återförsäljare.

Kontakta oss