Om Homeworx

Homeworx är en e-handel med fokus på förvaringslösningar, garageinredning och verktyg för hemmafixare och företag. Vårt mål är att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas med ditt projekt eller utföra ditt intresse. Välkommen till vår värld av ordning och redskap!

Vi vet att vardagen är lite stökig ibland. Höga ambitioner, många projekt och ont om tid. Vi vet också att det går att göra stor skillnad med bra och praktisk förvaring. Homeworx har anpassningsbara förvaringslösningar som gör det lätt för dig att hålla ordning i garaget, förrådet, den mindre verkstaden, maskinhallen eller varför inte tvättstugan. Hos oss hittar du produkter som är unika, flexibla och framför allt hållbara.

När vi tog fram produkterna för Homeworx hade vi hemmafixaren och husägaren i åtanke. Vi ville göra de där lite tråkiga och stökiga ytorna roliga och tilltalande igen och effektivisera arbetet eller projektet med kraftfulla verktyg och redskap. Vi ville helt enkelt erbjuda produkter som skulle ge dig de bästa förutsättningarna för att utföra ditt intresse eller projekt på absolut bästa sätt.

Med förvaringslösningar som utgångspunkt växte vårt sortiment av väggsystem, garageinredningar, verktygsvagnar, verktyg, redskap och trädgårdsprodukter fram.

Användbara och praktiska produkter som passar in i garaget såväl som i hemmet, förrådet, hallen, kontoret och verkstaden. Framförallt produkter som passar alla, oavsett förkunskap eller intresse.

Upptäck vårt sortiment

Har du frågor om oss, vårt sortiment, beställningar eller leveranser är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi finns även här som en hjälpande hand vid val av produkter eller lösningar som kan passa dig, dina behov och ditt utrymme bäst. 

Kontakta oss

Vi finns på Bygghemma

Förutom att vi säljer våra produkter via vår egen e-handel finns även ett urval av våra produkter även hos Bygghemma.se. Ett bra alternativ om du vill komplettera ditt köp från oss med produkter från andra varumärken men bara lägga en beställning.
 

Köp Homeworx på Bygghemma.se
Vi finns på Bygghemma