#yeshomeworx

Vi älskar att se våra produkter hemma hos dig på sociala medier. Vi älskar det så mycket att vi vill dela dessa bilder med resten av världen. När vi frågar om vi får låna dina bilder så är det huvudsakligen till vår hemsida där vi delar dem på vår startsida och på våra produktsidor. Det kan också hända att vi delar dessa bilder på våra egna sociala medier, i nyhetsbrev eller genom annonsering.


Genom att tacka ja till vår förfrågan om att använda din bild med #yeshomeworx går du med på följande:

Du tillhandahåller Homeworx AB rätten att kostnadsfritt använda de bilder du svarat med #yeshomeworx i marknadsföring som på vår hemsida, sociala medier, i nyhetsbrev och andra marknadsföringsändamål.

Du intygar att du äger alla rättigheter till dina bilder, har tillåtelse från eventuella personer som visas i dina bilder att visa dem hos oss och att användning av dina bilder inte bryter mot tredje parts rättigheter eller någon lag.

 

Härmed frigör du Homeworx AB från alla skyldigheter att betala dig eller på annat sätt ersätta dig för användningen av dina bilder och för de immateriella rättigheter av dem som är förknippade med ovan beskrivna användningsområden. Du frigör Homeworx AB, och alla personer som agerar för Homeworx AB, från skadestånd för alla anspråk och skulder, oavsett karaktär, i samband med användningen av bilderna som beskrivs ovan.

Har du frågor eller vill plocka bort en av dina bilder från vår hemsida är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice på info@homeworx.se.