En värld av ordning och redskap

Med Homeworx produkter får du de bästa förutsättningarna för att utföra ditt intresse!

Vi vet att vardagen är lite stökig ibland. Höga ambitioner, många projekt och ont om tid. Vi vet också att det går att göra stor skillnad med små redskap. Homeworx har anpassningsbara förvaringslösningar som gör det lätt för dig att hålla ordning i garaget, förrådet, den mindre verkstaden, maskinhallen eller varför inte tvättstugan. Hos oss hittar du produkter som är unika, flexibla och framför allt hållbara.

Homeworx är en e-handel med fokus på förvaringslösningar, garageinredning och verktyg för hemmafixare och fåmansföretag. Har du frågor eller fundering kring vårt sortiment, beställningar eller leveranser är du alltid välkommen att kontakta oss. 

Vår idé

När vi tog fram produkterna för Homeworx hade vi hemmafixaren i åtanke. Vi ville göra de där lite tråkiga och stökiga ytorna roliga och tilltalande igen. Vi ville erbjuda produkter som skulle hjälpa dig att skapa den miljön du behövde för att utföra ditt intresse på absolut bästa sätt. Med det som utgångspunkt växte vårt sortiment av bänkar, verktygsvagnar, förvaring, skåp och trädgårdsredskap fram. Lättplacerade produkter som passar in i garaget såväl som i huset.  

Upptäck vårt sortiment
Vår idé