Hemma hos Thomas

Stor familj, många intressen och för lite förvaring gav Thomas drömmen om ett stort förråd på tomten. Ett förråd som inte bara skulle ge plats för cyklar, skidor och träningsredskap, utan även gräsklippare, trädgårdsartiklar och verktyg. Drömmen blev till verklighet och sommaren där på stod bygget färdigt och förrådet var redo att inredas. För att skapa de bästa förutsättningarna för ordning och reda, införskaffades praktisk väggförvaring från Homeworx. 

Vi har hälsat på hemma hos Thomas och hans familj för att få se slutresultatet. Hur blev väggförvaringen? Hur kombinerade de produkterna? Varför föll valet Homeworx och hur har den praktiska förvaringen förenklat för dem? Många frågor som vi givetvis var nyfikna att få svar på!

Vilka produkter valde ni?

- Det hela började med att vi fick upp en Facebook-annons med Homeworx Väggkrokskit och tyckte att produkten skulle passa perfekt för alla våra trädgårdsredskap. När vi sedan kikade vidare på hemsidan hittade vi snabbt kategorin för väggförvaring, där vi kunde skräddarsy en lösning som passade för oss. Efter att ha valt väggskenor, kunde vi enkelt välja de hyllplan, paneler, backlister och backar som vi ville ha. Vi tyckte även att produkterna var snygga och att de skulle bidra till en modern och stilren miljö i vårt förråd.  I efterhand har vi även kompletterat med fler trädgårdsredskap, en sopsäckskärra och två sortimentskåp från Homeworx.

Vilka produkter valde ni?

Vad har produkterna gjort för skillnad för er?

- Först och främst har vi äntligen fått ordning bland våra saker. Vi är en aktiv familj med intressen som kräver en hel del prylar, i kombination med att vi tycker att det är roligt med många tillbehör till respektive aktivitet. Nu behöver vi inte heller lägga tid på att leta fram sakerna, utan kan enkelt ta fram det vi behöver och tillägna den tiden till familjen och intressena i stället.

Vad har produkterna gjort för skillnad för er?

Vilken produkt från Homeworx gillar ni bäst?

- Vi gillar verkligen väggförvaringen! Många delar och möjligheter som man enkelt kan anpassa efter sina egna behov. Om behoven ändras, går det enkelt att införskaffa andra delar och byta ut hyllplan, paneler och backar. Produkten passar minst lika bra ute i förrådet, som för familjens alla kläder och skor i hallen.

Vilken produkt från Homeworx gillar ni bäst?

Nyfiken på mer väggförvaring?

Upptäck
Nyfiken på mer väggförvaring?