Joacims maskinhall

Homeworx är glada över att få presentera tv-bonden Joacim Ricklings maskinhall. En maskinhall och verkstad som rymmer allt från traktorer och skördetröskor till gräsklippare och motorsågar. Ett sådant arbete och intresse kräver även förvaring, god arbetsyta och rejäla verktyg, som vi på Homeworx är glada över att få bidra med.

Välkomna in och ta en titt på vilka produkter och lösningar som gjorde vardagen lite enklare, och snyggare, för spannmålsbonden.

Komplett garageinredning

Med skåp, lådor, verktygstavlor och arbetsbänk blev Garageinredning Homeworx Max lösningen som fick inreda en tidigare outnyttjad yta i maskinhallen. Verktygstavlorna kompletterades med krokar för smart och överskådlig verktygsförvaring och den integrerade avfallslösningen med papperskorg och pappersrulle gör det numera enkelt att städa upp diverse oljor och medel.

Den rostfria bänkskivan fungerar som arbetsbänk och låter Joacim arbeta och skruva med alla verktyg och tillbehör nära till hands.


 

Komplett garageinredning

Enkel att montera

”Alla komponenter till garageinredningen levererades färdigmonterade och var sedan enkla att montera med varandra för att skapa den kompletta lösningen. Den gula färgen kändes direkt som rätt val och matchar nu mina maskiner, redskap och andra detaljer i hallen", säger Joacim.
 

Enkel att montera

Verktyg nära till hands

I en stor maskinhall är det skönt att slippa lägga tid på att leta efter verktyg, eller att bära dem fram och tillbaka från verktygsväggen. Till hjälp valde Joacim en flyttbar verktygsvagn på hjul, Verktygsvagn X3 inkl. verktyg.

”Nu går arbetet smidigt när jag slipper springa efter verktyg hela tiden och i stället kan rulla med vagnen till den maskin som ska repareras. Verktygsvagnens ovansida fungerar även utmärkt som arbetsbänk eller som förvaring av kemartiklar och medel som jag ofta använder för att smörja delar med på traktorerna. Lådornas skumgummiinlägg håller verktygen i ordning och gör det enkelt att hitta det verktyg som behövs.”


 

Verktyg nära till hands

Gott om väggförvaring

För att få plats med stora verktyg, maskiner och reservdelar monterades en stor väggförvaringslösning på en av de högre väggarna. Väggförvaringen skapar gott om förvaringsmöjligheter, utan att ta plats från välbehövd golvyta. De olika komponenterna, som hyllplan, perforerade paneler och krokar, kan enkelt flyttas om och kompletteras med andra delar från Homeworx väggförvaring. Perfekt för en maskinhall där behoven ständigt ändras och växer.

Gott om väggförvaring

Joacims produkter

Vill du inspireras mer?

Upptäck våra samarbeten, tips och råd, färdiga lösningar och mycket mer.

Se mer