Nomad Sweden's garage

Välkommen till Nomad Sweden’s värld av ordning och redskap – från en tom källarlokal till ett drömgarage för ett äventyrsfyllt motorcykelgäng. 

Nomad Sweden är Youtube-kanalen som bjuder in tittarna till att följa med på allt inom motorcykelns värld. Resor och äventyr blandas med mekar-videor i garaget, recensioner och tips om skötsel och reparation. Kanalen har besökare från världens alla hörn och tusentals entusiaster samlas i kommentarsfältet för att diskutera videor och dela egna upplevelser och erfarenheter.

Nomad Sweden, med Robert Baldinger i spetsen, huserade länge med sina motorcyklar och sin utrustning i ett förrådsutrymme, som både blev för trångt och slitet för att fortsätta verka i. Jakten på en ny lokal påbörjades och inom kort lyckades Robert hitta ett källargarage att flytta verksamheten till. Det stora garaget, som bestod av två olika delar, skulle nu ge gott om plats att både meka och umgås i. 

I takt med att verktyg, utrustning och motorcyklar rullades in i nya lokalen, väcktes tankarna om hur lokalen kunde inredas och bli det garage som framför allt Robert alltid drömt om. Efter en dialog med oss på Homeworx började drömmen bli sann och snart kom leveransen med bland annat en garageinredning och en verktygsvagn.

I Nomad Sweden's video nedan får vi följa med på hela resan från tom lokal till färdigt drömgarage. Spana även in bilderna på slutresultatet som finns under videon.

Vill du inspireras mer?

Upptäck våra samarbeten, tips och råd, färdiga lösningar och mycket mer.

Se mer