homeworx_kategoribild_garage_1000x260.jpg

Garageinredning

Upptäck Homeworx breda utbud av garageinredning för praktisk förvaring och god arbetsyta som passar lika bra i garaget och verkstaden som i tvättstugan, förrådet eller redskapsboden. 

Vår garageinredning är nyckeln till ett organiserat och funktionellt garage. Här finns färdiga kombinationer med olika egenskaper och mått, samt lösa delar som gör det möjligt för dig att skapa din egen förvaringslösning anpassad för ditt utrymme och dina behov.
Med skåp, verktygspaneler och förvaringslösningar kan du maximera utrymmet och skapa en arbetsplats där allt har sin plats. Här finns färdiga kombinationer med olika egenskaper och mått, samt lösa delar som gör det möjligt för dig att skapa din egen förvaringslösning anpassad för ditt utrymme och dina behov. Gör ditt garage till den ultimata arbetsplatsen med vår garageinredning.

Frågor och svar


Hitta svaren på de vanligaste frågorna gällande vår garageinredning.

Vad använder man en garageinredning till?

En garageinredning används i garaget eller i verkstaden och är en perfekt lösning som skapar massor av förvaring och arbetsyta. Häng upp verktygen på de perforerade verktygstavlorna och ställ undan alla dina saker i skåpen och hurtsarna. Arbeta smidigt och i rätt höjd på den praktiska arbetsbänken i trä eller rostfritt stål. En helhetslösning som passar alla, oavsett intresse!

Vilken färgkod har Homeworx garageinredning?

Homeworx gulbeiga garageinredning samt våra gulbeiga verktygsvagnar har färgnummer RAL 1002 och Homeworx gråa garageinredning har färgnummer RAL 7016.

Hur monterar jag min garageinredning?

Alla underskåp, hurtsar och överskåp levereras i helsvetsad och färdigmonterad konstruktion. Högskåpen levereras i delar och monteras enkelt ihop med klickfunktion och medföljande skruv. Alla komponenter i garageinredningen byggs sedan ihop med varandra med skruv och mutter.

För att bygga ihop en komplett lösning finns vår film om hur du monterar din garageinredning.

Kan man köpa lösa delar av garageinredningen?

Ja, det går bra att köpa lösa delar ur vårt sortiment av garageinredning. Du hittar alla delar i vår kategori "Garageinredning" eller i dess underkategorier.

Det går även bra att kontakta oss på info@homeworx.se eller ringa oss på 0370-195 15 om du har frågor eller vill ha hjälp med att kombinera din garageinredning.