Garageinredning

Upptäck Homeworx breda utbud av garageinredning för praktisk förvaring och god arbetsyta som passar lika bra i garaget och verkstaden som i tvättstugan, förrådet eller redskapsboden. 

En julklapp från oss till dig!
När du köper en komplett garageinredning eller lösa delar ur vårt garageinredningssortiment, får du en batteridriven Cirkelsåg 20V med batteri 2 Ah och laddare på köpet. Ett perfekt verktyg som hjälper dig att såga och kapa, utan sladdtrassel omkring dig.
Läs mer om erbjudandet

Vår garageinredning är nyckeln till ett organiserat och funktionellt garage. Här finns färdiga kombinationer med olika egenskaper och mått, samt lösa delar som gör det möjligt för dig att skapa din egen förvaringslösning anpassad för ditt utrymme och dina behov.
Med skåp, verktygspaneler och förvaringslösningar kan du maximera utrymmet och skapa en arbetsplats där allt har sin plats. Här finns färdiga kombinationer med olika egenskaper och mått, samt lösa delar som gör det möjligt för dig att skapa din egen förvaringslösning anpassad för ditt utrymme och dina behov. Gör ditt garage till den ultimata arbetsplatsen med vår garageinredning.