Verktygsvagnar

Våra verktygsvagnar finns både med och utan verktyg, vilket ger dig flexibilitet att välja den som passar dina behov bäst.

En verktygsvagn med verktygssats är perfekt för den som behöver en komplett lösning med allt du behöver på ett ställe. Å andra sidan, om du redan har dina verktyg och endast behöver den smidiga förvaringslösningen så har vi även verktygsvagnar utan verktyg tillgängliga. För enkel förflyttning och transport av dina verktyg och tillbehör är våra rullvagnar ett utmärkt val.

Frågor och svar


Hitta svaren på de vanligaste frågorna gällande våra verktygsvagnar.

Hur vet jag vilka verktyg som ingår i verktygsvagnarna?

I beskrivningen inne på respektive produktsida finns innehållet i alla tillhörande verktygsbrickor specificerat. I produktens galleri finns även bilder på alla verktygssatser som ingår.

Vad används en verktygsvagn till?

En verktygsvagn är försedd med hjul och används för att enkelt flytta med verktygen dit de behövs. I ett garage eller i en verkstad slipper man på så vis slösa tid på att leta verktyg vid arbetsstationer eller verktygsväggar. Våra verktygsvagnar har även en smart avställningsyta ovanpå som även kan användas till viss montering.

Kan jag köpa en verktygsvagn utan verktyg?

I vårt sortiment finns verktygsvagnar utan verktyg för att man själv ska kunna fylla dem med sina befintliga verktyg. Det finns även dem som vill nyttja vagnen till annan typ av förvaring än verktyg. Alla vagnar som säljs exklusive verktyg är märkta med "-0" i benämningen och det är även specificerat i beskrivningen att verktygen ej ingår.