Arbetsbänk 1500x700 mm med laminatskiva och förvaring

Homeworx arbetsbänk 1500x700 mm är en kraftig bänk som lämpar sig bäst för monteringsarbete eller i garage och verkstad. Den 40 mm tjocka bordsskivan i laminat gör bordet väldigt stabilt och kraftfullt, samtidigt som skivan har en hård och reptålig yta med god beständighet mot vätskor och kemikalier. 

Den här arbetsbänken erbjuder god arbetsyta och smart förvaring i form av perforerad panel och underhylla. Inred bänken som du önskar med krokar och backar för att göra ditt arbete så enkelt och effektivt som möjligt! Ett riktigt bra, och prisvärt, allround-bord som dessutom har en lastkapacitet på 500 kg.

Perforerad panel för smart verktygsförvaring

Den perforerade panelen, med håldimensionen 38 cc, skruvas fast i bakkant och på sidorna av arbetsbänken och ger där med en smart förvaring av dina verktyg. Samtliga av våra standardkrokar passar till panelen och låter dig hänga upp skruvmejslar, tänger och blocknycklar i god ordning. 

Perforerad panel för smart verktygsförvaring

Rymlig underhylla för redskap och kemikalier

Arbetsbänkens underhylla ger dig möjlighet att förvara skruv, material, kemikalier och redskap nära till hands. Under arbetet kan du enkelt få tag i de saker du behöver till ditt projekt utan att behöva leta runt i verkstaden eller garaget. Prylarna finns bara en handsträckning bort. 

Tips! Med våra plastbackar håller du de mindre sakerna sorterade och i ordning. 

Rymlig underhylla för redskap och kemikalier

Vill du inspireras mer?

Upptäck våra samarbeten, tips och råd, guider och mycket mer.

Se mer