Vilken garageinredning passar dig?

I vårt sortiment finns garageinredningar i olika kombinationer och färger. Vilken variant passar dig, dina intressen och behov?

Garageinredning Homeworx Easy

Med Garageinredning Homeworx Easy skapas goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsyta. De praktiska skåpen och hurtsarna gör det tillsammans enkelt att skapa en organiserad plats att utföra sitt projekt på, med alla saker nära till hands. 
Mellan de nedersta hurtsarna finns plats för en arbetspall, avfallsbehållare eller ett rullställ för pappersrullar. Komplettera med verktygskrokar till de perforerade panelerna för optimal förvaring av verktyg och redskap.

Garageinredning Homeworx Easy finns i färgkombinationerna gul/beige och grå/svart. Inredningens alla skåp och delar levereras färdigbyggda för att sedan monteras ihop till färdig förvaringslösning med hjälp av medföljande skruvar, muttrar och monteringsanvisningar. 
Inredningen är 2040 mm bred, 500 mm djup och 2000 mm hög när den är monterad och klar.

Mer om Garageinredning Homeworx Easy

Garageinredning Homeworx Max

Garageinredning Homeworx Max erbjuder tre gedigna sektioner med alla möjligheter till att skapa ordning och reda i ditt garage. En nedre hurts med lådor, inbyggd avfallshantering, underskåp och överskåp samt verktygstavlor, ger en komplett förvaringslösning där du kan arbeta vid den rostfria arbetsbänken med alla saker nära till hands. Komplettera med verktygskrokar till de perforerade panelerna för optimal förvaring av verktyg och redskap.
Perfekt för att få ordning både i hemmagaraget och i den större verkstaden.

Garageinredning Homeworx Max finns i färgkombinationen grå/svart. Inredningens alla skåp och delar levereras färdigbyggda för att sedan monteras ihop till färdig förvaringslösning med hjälp av medföljande skruvar, muttrar och monteringsanvisningar. 
Inredningen är 2040 mm bred, 500 mm djup och 2000 mm hög när den är monterad och klar.

Mer om Garageinredning Homeworx Max

Garageinredning Homeworx Deluxe

Garageinredning Homeworx Deluxe är vår största garageinredning som ger dig stora förvaringsmöjligheter och rejäl arbetsyta. Den mobila hurtsen flyttar du med och skapar en flexibel arbetsplats i ditt garage eller verkstad. Här finns plats och möjlighet att låta var sak få ha sin plats och göra arbetet enklare och roligare. Komplettera med verktygskrokar till de perforerade panelerna för optimal förvaring av verktyg och redskap.

Garageinredning Homeworx Deluxe finns i färgkombinationen grå/svart. Inredningens hurtsar, underskåp, överskåp och paneler levereras färdigbyggda för att sedan monteras ihop till färdig förvaringslösning med hjälp av medföljande skruvar, muttrar och monteringsanvisningar. Högskåpet levereras omonterat men dess klick-funktioner gör det enkelt att montera och placera på valfri sida av garageinredningen. 
Inredningen är 2955 mm bred, 500 mm djup och 2000 mm hög när den är monterad och klar.

Mer om Garageinredning Homeworx Deluxe

Bygg din egen lösning!

Visste du att du kan skräddarsy din egen garageinredning? Välj bland våra lösa delar och kombinera dem efter vad som passar dig bäst.

Se alla lösa delar