Så monterar du din garageinredning

Med Homeworx garageinredning skapar du inte bara en rejäl förvaringslösning till garaget eller verkstaden, du får dessutom grym arbetsyta och bra översikt över dina verktyg.

Här följer vår guide för hur du smidigt och enkelt monterar din garageinredning. Längre ner på sidan finns även en video där du kan följa steg för steg.

Steg 1

Placera ut alla delarna en bit framför den vägg där du ska montera garageinredningen. Alla skåp utom högskåpet kommer färdigmonterade. 

Ställ underskåp och hurtsar i den ordning du önskar. Skruva fast pelarna (U-profil) baktill i underskåpen med hjälp av de medföljande skruvarna.

De smalare pelarna, 32,5 mm breda, ska monteras i garageinredningens ytterkanter och de bredare pelarna, 65 mm breda, ska monteras mellan två verktygstavlor och underskåp. Antal breda pelare kan variera beroende på garageinredningens antal skåp och paneler.

Steg 1

Steg 2

Placera den perforerade plåten mellan pelarna och fäst plåten i pelarna med medföljande skruv och mutter.

Skjut in garageinredningen mot väggen.

 

 

 

Steg 2

Steg 3

Skruva fast överskåpen längst upp i de gängade hålen i den perforerade plåten med medföljande skruvar.

I hålen på överskåpens kortsida kan man trycka i medföljande plastpluggar för att täppa igen hålen.

 

 

 

 

Steg 3

Steg 4

Placera bänkskivan på underskåpen och hurtsarna och skruva fast den genom att dra ut översta lådan eller öppna dörrarna, och skruva fast skivan underifrån.

Steg 4

Steg 5

Om du vill vara extra säker på att din garageinredning står stadigt så kan du skruva fast den i väggen, men den fungerar utmärkt att ha fristående.

Om du har handlat Homeworx hurts på hjul, krävs montering av hjulen innan du skjuter in hurtsen under bänkskivan.

Högskåpet levereras omonterat, men det monterar du snabbt ihop själv  genom att klicka i rygg och sidor i bottenramen. Efter det sätts skåpets topp på och du hakar på dörrarna. 
 

Steg 5

Handla garageinredning hos Homeworx

Ordning och redskap är Homeworx ledord. Med en garageinredning får du rätt förutsättningar för att just hålla ordning på dina redskap. Du får dessutom gott om förvaring, en gedigen arbetsbänk och en komplett lösning för ditt garage.

Se all garageinredning
Handla garageinredning hos Homeworx

Vill du inspireras mer?

Upptäck våra samarbeten, tips och råd, guider och mycket mer.

Se mer