20% på Homeworx verktygsvagnar!

Handla din kompletta verktygsvagn till kampanjpris. Här finns även modeller utan verktygssatser, redo att fyllas med dina favoritverktyg och garageprylar.

Kampanjen pågår t.o.m 2022-08-21.

Verktygsvagn X1 Homeworx 135 delar

Homeworx Verktygsvagn X1 är genomtänkt, stilsäker och passar perfekt för hemmagaraget eller den mindre verkstaden.  

Med fyra lådor innehållande kompletta verktygssatser och ett rymligt underskåp med dubbeldörrar, ger Verktygsvagn X1 goda förutsättningar för att du ska lyckas med dina projekt.

Läs mer
Verktygsvagn X1 Homeworx 135 delar

Verktygsvagn X2 Homeworx 167 delar

Homeworx Verktygsvagn X2, med sju lådor och fem förvalda verktygssatser, är en perfekt vagn för hemmagaraget eller den mindre verkstaden.

Verktygen av kromvanadinstål är snyggt sorterade i skumgummi-inlägg med bestämd plats och uppmärkning för varje verktyg, vilket skapar ordning och reda.

Läs mer
Verktygsvagn X2 Homeworx 167 delar

Verktygsvagn X3-0

En riktigt genomtänkt verktygsvagn med smart förvaring på sidorna. Vagnen har totalt sju lådor i tre olika storlekar framtill och sidodörrar på båda kortsidorna. Sidoluckorna är försedda med gasdämpare och döljer tio förvaringsaskar samt perforerade verktygstavlor med medföljande krokar.

Verktygvagn X3-0 säljs utan verktyg och är redo att fyllas med dina favoritverktyg, maskiner och redskap.

Läs mer
Verktygsvagn X3-0

Verkstadsvagn Homeworx

Verkstadsvagn Homeworx är en smidig vagn på hjul att flytta med vid montering. Vagnen är tillverkad i pulverlackerad metall och har tre hyllplan.

Under översta hyllplanet sitter en låsbar låda med kullagrade expansioner. På ena kortsidan finns en mindre hylla med plats för sprayburkar eller flaskor. 
Övre hyllplanet, med sin gummerade matta, fungerar utmärkt som arbetsyta.

Läs mer
Verkstadsvagn Homeworx

Nyfiken på fler kampanjer och erbjudanden?

Se mer