Verktygstavla

Skapa god överblick och håll dina verktyg i ordning med en eller flera vägghängda verktygstavlor med fyrkantshål. Välj mellan olika färger som svart, röd, gul/beige, grå eller vit, ett utförande som passar dig, och komplettera med verktygskrokar för praktisk förvaring av dina verktyg

Frågor och svar


Hitta svaren på de vanligaste frågorna gällande verktygstavlor.

Vad används en verktygstavla till?

En verktygtavla används till att förvara verktyg och redskap på ett smidigt och organiserat sätt. Verktygstavlan monteras på väggen och kompletteras med passande verktygskrokar efter dina egna behov. Häng upp verktygen och njut av ordningen där var sak har sin plats.

Vilka verktyg kan hängas på en verktygstavla?

På en verktygstavla kan de flesta verktyg hängas upp, beroende på vilka krokar som används. Förslagsvis används en verktygtavla till förvaring av mejslar, tänger, blocknycklar, borr, hammare och filar.

Hur organiserar man en verktygstavla?

Skapa ordning på din verktygstavla mer rätt krokar för rätt verktyg. Häng sedan blocknycklar i storleksordning och mejslar sorterade efter vilket skruvhuvud eller bits de har. Om du ofta arbetar med verktygen i en viss ordning, kan det vara smart att placera dem i den ordningen på verktygstavlan och på så sätt göra det enkelt att snabbt få tag i dem under arbetets gång.